FotoArtReus del Club Natació Reus Ploms y el GaudiRfoto

FotoArtReus és una organització del Club Natació Reus Ploms. És una plataforma que engloba diversos salons de fotografia que porten el nom de Reus i Catalunya arreu del món.

Fotospor és el més veterà i des de 1970 acull la millor fotografia de l’esport que es fa arreu del món. L’habilitat i l’ull amatent del fotògraf ens ofereix una visió personal d’aquells instants més intensos de l’esport i el seu entorn.

Europa és pel nostre país, Catalunya, un referent constant al llarg de la història. Com a terra de pas que som hem volgut conèixer i assumir totes les influències vingudes del nord. Quan vam crear el saló Europa el 1973, una època de tancament i autarquia, vam voler dedicar-lo a Europa, que per nosaltres era una mena de finestra al món per on ens entraven aire fresc i idees innovadores.

Finalment, GaudiRfoto, el saló més jove des de 2013, vol condensar tres conceptes aparentment dispars. “Gaudir”, en català, vol dir passar-s’ho bé fent alguna activitat. Gaudí, l’arquitecte més internacional i genial és fill de la nostra ciutat, Reus, i volem reivindicar la seva universalitat. Així, GaudiRfoto vol transmetre la idea de gaudir de la fotografia des de Reus, pàtria del gran arquitecte Gaudí.

Per aquesta vocació internacional del GaudiRfoto, hem volgut sumar-nos a un projecte més internacional i global dins el món de la fotografia com és el Circuit Intercontinental, agermanant-nos amb Andorra, Cuba, Panamà i la República Dominicana. Així, fidels al nostre inici, portem arreu del món el gaudir de la fotografia des de Reus i recordant a Gaudí.

Descargar acta to the PDF!

Frederic Garrido

MFIAP

José Beut

AFIAP

M. Gràcia de la Hoz

MFIAP

Josep M Casanoves Dolcet

AFIAP, EsFIAP