Internacional, intercontinental

Destacàvem en l’edició anterior la singularitat del nostre circuit ja que abastava cinc països diferents de dos continents, com sabeu: Andorra, Espanya, Cuba, Panamà i la República Dominicana.

Tot ens indica que aquesta singularitat ha tingut molt bona acollida dins els panorama dels salons internacionals de fotografia ja que, respecte a l’any anterior, la participació ha estat molt superior i, conseqüentment, la qualitat de les obres rebudes també ha millorat significativament.

Els diferents jurats han hagut de fer una gran feina en la selecció de les 6994 obres rebudes de 616 artistes fotògrafs provinents del 53 països d’arreu del món. Una selecció, com deia, laboriosa però també una feina molt compromesa en l’adjudicació dels diversos premis atorgat en cada saló.

Enhorabona als guanyadors i moltes gràcies a tots els participants per col·laborar en el nostre projecte. Sense ells, sense vosaltres, l’Intercontinental Circuit no seria possible. També agrair l’encomiable tasca dels diversos jurats, també són una peça fonamental de l’Intercontinental Circuit.

Gràcies a l’avançada per col·laborar en aquest projecte.
Patrocinadors
Comissari del Circuit

Josep M Casanoves Dolcet

AFIAP, EsFIAP