Internacional, intercontinental

Sortosament, els bons desitjos que expressàvem en acabar la presentació de l’anterior edició del nostre circuit s’ha fet realitat. Amb tota la cautela que calgui però el VII Intercontinental Circuit 2022 s’ha desenvolupat amb tota la normalitat d’abans de la pandèmia.

Així, els jurats han pogut tornar al format habitual del veredicte presencial, cosa que permet un millor treball i, especialment, un millor intercanvi d’opinions i una millor valoració del les fotografies rebudes.

Hem d’agrair, doncs, als artistes fotògrafs d’arreu del món que, una vegada més, ens han confiat les seves obres per participar en el nostre Intercontinental Circuit i, felicitem als que han obtingut algun premi i/o selecció.

Des d’un bon començament el nostre circuit ha pretès aplegar la millor fotografia d’arreu del món i que fos valorada per jurats de països tan diversos com els que participen de l’organització del circuit i, certament que ho hem aconseguit.

Aquesta diversitat de països organitzadors i de la composició dels jurats, ens fa veure, però, que la fotografia és un idioma realment universal ja que, malgrat aquesta diversitat les obres de més qualitat destaquen en els diversos països segons els diversos jurats.

Certament que les obres i autors guanyadors no són els mateixos en els diversos salons, però molts autors repeteixen premis de nivells diversos en els diferents salons, demostrant, doncs, que una fotografia impactant i amb qualitat destaca sigui el jurat que sigui que la valora.

Amb tot això la participació, novament, va ser important i vam rebre 2961 obres de 262 autors provinents de 40 països d’arreu del món, un nou èxit de participació en el nostre circuit. Us emplacem a retrobar-nos el 2023 amb una nova edició del nostre Intercontinental Circuit.

Josep M. Casanoves Dolcet, AFIAP, EsFIAP
Chairman general de l’Intercontinental Circuit
Patrocinadors
Comissari del Circuit

Josep M Casanoves Dolcet

AFIAP, EsFIAP