Internacional, intercontinental

Un any més, i ja en van quatre, la col·laboració entre països tan diversos i allunyats com Espanya, Andorra, Cuba, Panamà i la República Dominicana han fet possible una nova convocatòria de l’Intercontinental Circuit amb un alt nivell de participació i qualitat de les obres rebudes.
El bon fer i la bona entesa entre l’organització de cada país i el treball rigorós i acurat de cada jurat i la seva objectivitat així com també la seva experiència creiem que dóna al nostre Circuit una fiabilitat i confiança a tots aquells fotògrafs que ens fan arribar els seus treballs.
Certament són cinc jurats diferents i, potser, cinc maneres de veure el món a través de la imatge, però si analitzem els resultats veiem que ens tots els salons que composen el nostre circuit es reconeixen les obres amb més impacte, qualitat i, en molts casos, innovació.
Sempre hi ha fotografies que ens impacten més que altres i, amb la quantitat d’imatges que amb els molts mitjans que existeixen en l’actualitat per difondre l’obra dels artistes fotògrafs, és especialment meritori aconseguir impactar als jurats i espectadors en general degut a la saturació d’imatges en el món actual.
El nivell de participació, com apuntàvem al començament, ha estat alt. Hem rebut 413 obres de 570 autors de 61 països d’arreu del món. Un nou gran èxit de convocatòria i més, atenent la gran quantitat de salons i circuits que s’organitzen cada any sota l’empara del la FIAP i la PSA.
L’èxit ens esperona a seguir endavant amb aquest projecte fotogràfic que és l’Intercontinental Circuit. Esperem retrobar-nos a la tardor del proper any 2020 amb la cinquena edició del nostre i vostre Circuit. Gràcies novament per la confiança que ens feu any rere any.

Josep M. Casanoves Dolcet, AFIAP, EsFIAP
Chairman general de l’Intercontinental Circuit
Patrocinadors
Comissari del Circuit

Josep M Casanoves Dolcet

AFIAP, EsFIAP