Logo Fotosport

FOTOSPORT 2010

XXI International Biennial of Sports Photography

El saló internacional FOTOSPORT de Reus, Catalunya, representa un referent important per les manifestacions fotogràfiques acollides al patrocini de la Federació Internacional de l’Art Fotogràfic.

Creat el 1970 pel seu pare espiritual Enric Pàmies, president de la FIAP entre 1995 i 1999, celebra el 2010 el seu 40è aniversari.

Els prestigiosos catàlegs tenen un reconeixement excepcional per la qualitat de les obres premiades i acceptades que hi són reproduïdes.

Estic molt content que el meu vell amic Enric Pàmies que amb un equip abnegat ha tingut cura d’aquest saló pugui ser present en els actes d’aquest important aniversari.

Fullejant els diferents catàlegs un queda fascinat per la força expressiva de les obres expressant voluntat, esforç, tenacitat, resistència, superació, emoció, alegria, tristesa o decepció dels esportistes així com també l’entusiasme o la desil•lusió dels espectadors encoratjant els seus ídols.

És l’ull vigilant del fotògraf entusiasta, iniciat a l’esport, que captant els moments decisius dels esportistes compromesos ens transmet d’una manera magistral aquestes imatges expressives i d’una gran qualitat artística.

Que FOTOSPORT, un dels salons més prestigiosos de tema obligat, tingui els mateixos èxits en les properes dècades gràcies a la constància dels competents i abnegats organitzadors i a la participació dels fotògrafs entusiastes.

Emile Wanderscheid
President de la FIAP