Logo Europa

EUROPA 2018

XVII Saló Internacional de Fotografia

Novament estem aquí per presentar-vos, ara, l’EUROPA 2018, XVII Biennal Internacional de Fotografia.

Ens plau comunicar-vos que la Federació Internacional de Fotografia ens ha atorgat la Plaqueta de Plata FIAP com a reconeixement de l’organització del 10 salons sota el seu patrocini. Una distinció que ens encoratja a seguin endavant amb el nostre projecte que va néixer el 1973 i que es va transformar i actualitzar el 2012 en una nova etapa que ens porta fins avui.

Els Salons EUROPA, no serien res, però, sense vosaltres, els artistes fotògrafs que ans rere any ens feu arribar les vostres obres per participar en el nostre saló. Ara i sempre, les vostres fotografies ens obren una finestra al món, sota el prisma de la vostra mirada personal.

Són molts anys de veure el món a través dels vostres ulls i la vostra creativitat. I no podem fer altra cosa que agrair-vos aquesta confiança que ens heu fet des de tants anys i que en aquesta ocasió ens ha permès rebre 3624 fotografies de 293 artistes procedents de 50 països d’arreu del món.

Des de el nostre petit país mediterrani que és Catalunya ens sentim honorats que les vostre obres ens situïn en el mapa d’aquest món global i canviant però que valora també les diferents identitats del seus pobles.

Us emplacem a retrobar-nos altre cop el proper any en una nova edició del Salons Europa.

Salut!

Josep M Casanoves Dolcet, AFIAP – EsFIAP
Comissari Salons Europa