FOTOSPORT 2018

XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport

En el marc de la celebració del centenari del Club Natació Reus Ploms, ens plau presentar-vos un any més una nova edició de Fotosport, la XXV Biennal Internacional de Fotografia de l’Esport, FOTOSPORT 2018.

Ens acostem a una altra data important pel nostre antic saló. En la propera edició celebrarem els 50 aniversari de Fotosport que, recordem, va néixer aquell llunyà 1970.
Són molts anys, moltes edicions i en el transcurs del temps el nostre saló ha anat evolucionant amb els èpoques que ens han anat tocant de viure. Hem guanyat en experiència i també en reconeixement.

Malgrat aquesta evolució, la gènesi del principi de Fotosport és ben viva i inalterable. És ni més ni menys que fer realitat la idea del acrònim de Fotosport, de poder veure l’esport a través del prisma del artistes fotògrafs.

Perquè és gràcies a ells, els fotògrafs, que Fotosport es manté fidel a la seva cita de cada dos anys. Sense la mirada sempre atenta dels fotògrafs que ens mostren les més variades cares de l’esport no podríem seguir el nostre vell i renovat projecte.

En aquesta ocasió han estat 129 els artistes que ens han fet arribar 1599 obres provinents de 32 països per mostrar-nos la seva mirada personal del món de l’esport. El resultat és el llibre que teniu a les mans i les exposicions que es faran amb les seves obres.

Amb aquest agraïment que sempre devem als fotògrafs que ens confien les seves obres us emplacem a retrobar-nos de nou el 2020 per celebrar el cinquantenari del nostre/vostre Fotosport.
Gràcies, com sempre a tots els que feu possible que Fotosport segueixi endavant.

Josep M. Casanoves Dolcet
AFIAP- EsFIAP
Comissari de Fotosport
Club Natació Reus Ploms