Logo Fotosport

Fotosport

Molt més que fotografia, molt més que esport.

El primer precedent de Fotosport el trobem el 1954 quan el Club Natació Reus Ploms va convocar el I Saló Nacional de Fotografia Esportiva. Posteriorment es va anar ampliant l’àmbit de convocatòria fins que l’any 1970 es convoca la primera edició de Fotosport. Des d’aleshores ens hem mantingut fidels a la nostra cita i som amb vosaltres cada dos anys.

La paraula FOTOSPORT és un acrònim que vol reflectir la voluntat de captar l’essència de l’esport a través de l’art de la fotografia i, certament, les fotografies reconegudes en la nostra biennal aconsegueixen donar sentit a aquest acrònim.

Deixeu-vos emportat per la força expressiva de les imatges que expressen voluntat, esforç, tenacitat, resistència, superació, emoció, alegria i també tristesa o decepció dels esportistes això com l’entusiasme o la desil·lusió dels espectadors que encoratgen els seu ídols.

És l’ull amatent del fotògraf entusiasta que captant els moments decisius dels esportistes ens transmet d’una manera magistral aquestes imatges expressives i de gran qualitat artística.

Josep M. Casanoves Dolcet, AFIAP – EsFIAP, Comissari de les Biennals Fotosport

GALERIA FOTOSPORT 2022

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2022

GALERIA FOTOSPORT 2020

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2020

GALERIA FOTOSPORT 2018

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2018

GALERIA FOTOSPORT 2016

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2016

GALERIA FOTOSPORT 2014

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2014

GALERIA FOTOSPORT 2012

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2012

GALERIA FOTOSPORT 2010

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2010