Logo GaudiRfoto

Logo de GaudiRfoto, inspirat en la Casa Batlló, Barcelona.

GaudiRfoto

Gaudir de la fotografia.

Gaudir en català significa passar-s’ho bé fent alguna activitat. Al mateix temps Gaudí és un arquitecte conegut arreu del món per la seva genialitat i és nascut a Reus, és, segurament, el reusenc més universal.

Amb l’ànim de condensar totes aquestes idees en una única paraula, un acrònim, va néixer GaudiRfoto, el nom del saló de fotografia que es convoca cada any a la primavera.

GaudiRfoto vol sintetitzar la idea de gaudir de la fotografia però alhora situar-ho en el seu lloc d’origen, amb la R que recorda Reus a través del nom del reusenc més internacional, Gaudí. És per això també que un dels temes del saló és l’arquitectura.

D’altra banda des dels anys 40 del segle XX ja es convocava un premi de fotografia anomenat Medalla Gaudí. Després de diverses èpoques des de 1975 a 1997 es van transformar en les Biennals Internacional de Fotografia Medalla Gaudí. El nou GaudiRfoto també pretén ser, en certa manera, la continuïtat d’aquell salons, si més no, per continuar mantenint el nom de Gaudí al món de la fotografia i Reus.

GALERIA GAUDIRFOTO 2015

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2015

GALERIA GAUDIRFOTO 2014

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2014

GALERIA GAUDIRFOTO 2013

Podeu veure la galeria de premis de l’edició 2013